Palotorjuntaa

Paraisilla jo

vuodesta 1894

Tule joukkoomme, palokuntatoiminta sopii kaikille!

Paraisten VPK toimii osana Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen palo- ja pelastustoimintaa, jossa hälytysosaston vapaaehtoiset sammutusmiehet ovat valmiina tositoimiin vuorokauden jokaisena hetkenä.

Aktiivisesti Paraisten VPK:ssa toimivat hälytysosaston lisäksi nuorison-, turvallisuus- ja tuki-, naisten- ja veteraanien osastot, joiden toimintaan kuuluu mm. turvallisuustaitojen kehittäminen ja jakaminen, kilpailut, korttipelit, leirit ja monenlainen yhdessä olo. Parhaimmillaan palokuntatoiminta voi olla koko perheen yhteinen harrastus.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Palokunnan talo (ystävien kesken Brankis)

Onko tarvetta juhlatiloille tai ehkä suuremmalle tilaisuudelle? Mielessäsi saattaisi olla perinteikäs rakennus Paraisten kaupunhin ytimessä hyvien kulkuyhteyksien vieressä? Jos vastasit kyllä, voi palokunnantalossamme olla etsimäsi tilat!

Vuokran hintaan kuuluu mm. juhlasalin lisäksi suurtalouskeittiön käyttö, astiastot sekä langaton internetti. Juhlioita sisään mahtuu 300, pöytäpaikkojen kanssa 170 tai pelkkien tuolien kanssa 250. Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata käyttöön myös pöytäliinat.

Ota yhteyttä päivystäjään puh. 0404550686.

Vuokrahinnasto

600€ Juhalsali koko viikonloppu (perjantai - sunnuntai)

100€ Viikonlopun yhteydessä lisävuorokausi ennen tai jälkeen tilaisuuden

300€ Juhalsalin vuokra koko päivä (perjantai - sunnuntai)

250€ Juhlasalin vuokra koko päivä (maanantai - torstai)

100€ Juhlasalin vuokra enintään 5 tunniksi (maanantai - torstai)

60€ pöytäliinojen vuokra + 5€/kg pesulakustannukset


Varauksen yhteydessä allekirjoitetaan vuokrasopimus. Vuokraaja sitoutuu maksamaan varausmaksun, joka on 25% kokonaisvuokra hinnasta. Laskutus sähköpostin tai tilisiirron mukaan. Vasta kun varausmaksu on suoritettu ja on nähtävissä Pargas Frivilliga Brandkår r.f. tilillä, on vuokraus sovitulle ajankohdalle vahvistettu ja tämä sopimus astuu voimaan. Varausmaksu toimii samalla takuusummana, jotta rakennus ja tilat luovutetaan tilaisuuden jälkeen sovitusti ja sopimuksen mukaisessa kunnossa. Takuumaksu vähennetään lopullisesta laskusta.

Tue palokuntamme toimintaa

Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pääasiallisesti rahoittaa toimintansa pelastuslaitoksen vuotuisalla raha potilla, vapaaehtoisilla jäsenmaksuilla, yksityishenkilöiden ja yritysten antamilla lahjoituksilla sekä palokunnantalosta saaduilla vuokra tuloilla.

Jos olet innostunut tukemaan toimintaamme, voit lahjoittaa valinnaisen summan tilillemme FI27 6601 0003 327 350. Kirjaathan tilisiirron viestikenttään "lahjoitus".