Brankis

Palokunnan talo (ystävien kesken Brankis)

Onko tarvetta juhlatiloille tai ehkä suuremmalle tilaisuudelle? Mielessäsi saattaisi olla perinteikäs rakennus Paraisten kaupunhin ytimessä hyvien kulkuyhteyksien vieressä? Jos vastasit kyllä, voi palokunnantalossamme olla etsimäsi tilat!

Vuokran hintaan kuuluu mm. juhlasalin lisäksi suurtalouskeittiön käyttö, astiastot sekä langaton internetti. Juhlioita sisään mahtuu 300, pöytäpaikkojen kanssa 170 tai pelkkien tuolien kanssa 250. Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata käyttöön myös pöytäliinat.

Ota yhteyttä päivystäjään puh. 0404550686.


Vasemmalta puolelta löytyy Brankiksen varauskalenteri


Varataksesi Brankiksen;

soita 0404550686

tai lähetä sähköposti: brankis@pargasfbk.net

Vuokrahinnasto

600€ Juhalsali koko viikonloppu (perjantai - sunnuntai)

100€ Viikonlopun yhteydessä lisävuorokausi ennen tai jälkeen tilaisuuden

300€ Juhalsalin vuokra koko päivä (perjantai - sunnuntai)

250€ Juhlasalin vuokra koko päivä (maanantai - torstai)

100€ Juhlasalin vuokra enintään 5 tunniksi (maanantai - torstai)

60€ pöytäliinojen vuokra + 5€/kg pesulakustannukset


Varauksen yhteydessä allekirjoitetaan vuokrasopimus. Vuokraaja sitoutuu maksamaan varausmaksun, joka on 25% kokonaisvuokra hinnasta. Laskutus sähköpostin tai tilisiirron mukaan. Vasta kun varausmaksu on suoritettu ja on nähtävissä Pargas Frivilliga Brandkår r.f. tilillä, on vuokraus sovitulle ajankohdalle vahvistettu ja tämä sopimus astuu voimaan. Varausmaksu toimii samalla takuusummana, jotta rakennus ja tilat luovutetaan tilaisuuden jälkeen sovitusti ja sopimuksen mukaisessa kunnossa. Takuumaksu vähennetään lopullisesta laskusta. 

Vuokraehdot

Vuokraehdot Brankis 2023


Vuokratiloista löytyy:


Huomioi:


Tarkistuslista loppusiivousta varten:


Mikäli lopputarkastuksessa sovittua loppusiivousta ei ole suoritettu tai se on puutteellinen voidaan vuokraavalta osapuolelta veloittaa siivouksesta tunti hinnan mukainen maksu 40€/h, kuitenkin maksimissaan 300€. 


Rakennukseen ja sen tiloihin mahdollisesti aiheutuneet vahingot peritään vuokraajalta aiheutuneiden kustannusten mukaan. Sama pätee rakennuksen irtaimistoon mikäli jotakin katoaa tai katsotaan menneen rikki väärinkäytösten takia peritään aiheutuneet kulut vuokraajalta.